Gebruik maken van Samsung reparatie Tilburg

Samsung is het best verkopende smartphone merk in de wereld. Wereldwijd worden er meer dan 4.14 miljoen smartphones dagelijks verkocht, 800.000 hiervan zijn van Samsung, waarmee ze op nummer één komen te staan van alle andere smartphone merken. Naast het verkopen van smartphones, raken er ook veel stuk. Vaak is dit een kapotte scherm en dit kan iedereen overkomen. Als dit bij jou het geval is, ga dan naar Samsung reparatie Tilburg. In ongeveer 30 minuten wordt jouw telefoon gemaakt!

Samsung reparatie Tilburg

Wat kan er gerepareerd worden?

Vaak denk je bij telefoonreparaties alleen maar aan het reparen van schermen, omdat dit soort reparaties het meest voorkomen. Tegenwoordig kan bijna alles aan je smartphone gerepareerd of vervangen worden. Denk hierbij aan schermen, connectors, knoppen, accu’s, camera´s en audio’s. Ook moederborden worden gerepareerd, deze zijn op afspraak bij Samsung reparatie Tilburg. Wat hieraan gepareerd kan worden zijn bijvoorbeeld audio IC en power IC ed.

Kosten

Stel je voor dat je accu het slecht doet. Dit merk je wanneer de batterij sneller leeg gaat dan verwacht of als je smartphone ineens uitvalt. In eerste instantie denk je aan vervanging van de accu, maar vaak is reparatie een betere optie. Dit komt omdat het goedkoper is om te repareren dan een vervanging. Als je twijfelt, dan kun je nog altijd langs Samsung reparatie Tilburg. Ook per smartphone kunnen de kosten verschillen. Het is namelijk duurder om de nieuwe merken te repareren dan de oudere merken.